Mossos nega que l'origen de l'atropellament mortal fos un enfrontament entre bandes

Zona on van passar els fets

Societat

Publicat el 5/oct/11 per Marc Sala

Mossos d'Esquadra descarta que l'atropellament mortal que va tenir lloc aquest cap de setmana estigui relacionat amb l'enfrontament entre bandes, tal com han informat alguns mitjans de comunicació. La policia nacional ha explicat que l'incident respon a un enfrontament previ en el qual no estaven implicades les dues víctimes. La investigació policial continua oberta i, per ara, es desconeix si víctima mortal i agressors tenien vinculació.

Segons han explicat el Mossos d'Esquadra a Cugat.cat, l'origen de l'atropellament està relacionat amb una baralla a l'interior de la discoteca que va tenir continuïtat a l'exterior. El cap dels Mossos d'Esquadra de la ciutat, Roger Sales, ha explicat, però, que les víctimes no tenien res a veure amb aquesta trifulga.

Roger Sales

Les persones atropellades no tenien res a veure amb la baralla. Els ocupants del vehicle implicat sí.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Sales també ha deixat clar que l'entorn de la sala de festes, a tocar de la carretera de Rubí, no és una zona 'especialment conflictiva'.

Roger Sales

Qualsevol zona d'oci dóna feina a la policia. Però aquestes carpes són una zona tranquil·la. Ha estat un cas puntual.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







Aquest dimarts s'ha celebrat el funeral per la menor santcugatenca i el conductor del vehicle implicat ha ingressat a la presó a l'espera de judici.