CCOO troba paradoxal que Mútua Terrassa vulgui gestionar els CAP quan està pendent d'un ERO

Vista exterior del CAP de Valldoreix

Societat

Publicat el 27/set/11 per Mikel Vilalta

El delegat sindical de Comissions Obreres (CCOO) de Mútua Terrassa troba paradoxal que l'empresa vulgui presentar-se al concurs per gestionar els tres Centres d'Atenció Primària (CAP) de la ciutat, inclòs el tercer CAP. Joan Carles Delgado assegura que l'operador sanitari és solvent, però considera que no té sentit participar en el concurs de gestió perquè té pendent un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO).

El sindicat reconeix que poder optar a un concurs públic sempre és positiu per a una empresa, però que el cas de Mútua Terrassa és complicat perquè es troba enmig d'un ERO. Delgado explica que no entén la iniciativa de l'empresa egarenca.

Joan Carles Delgado

No entenem que un dels CAP de Sant Cugat hagi estat tancat durant l'agost i ara s'opti per portar la gestió d'un tercer CAP.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Malgrat això, Delgado reconeix que si l'empresa aconsegueix la concessió es generaran més llocs de treball. Pel que fa a la inauguració del tercer CAP, el delegat sindical considera que és un fet molt positiu perquè es donaria molta més cobertura a les necessitats de la ciutadania i l'equipament quedaria en mans d'una empresa gran i consolidada.