La fleca de l'Estació reobre les portes amb una cara renovada

La nova fleca Serrajòrdia al carrer Valldoreix

Societat

Publicat el 5/set/11 per Berta Miró

El nou forn Serrajòrdia ha obert les portes per primer cop aquest dilluns a Sant Cugat. És la remodelació que els antics propietaris han fet de l'emblemàtica fleca de l'Estació situada al carrer de Valldoreix. L'establiment, que portava 23 anys obert, ha decidit apostar per una modernització del local i, a la llarga, del producte que ofereix.

La fleca de l'Estació, forners des del 1964, reobre les portes a la ciutat amb un aspecte modern i una zona amb taules a l'interior. El nou local del carrer Valldoreix porta el cognom de la propietària del negoci, Laura Serrajòrdia, que ha explicat a Cugat.cat el per què dels canvis.

Laura Serrajòrdia

Hem renovat el local però la filosofia, el producte i la clientela no han canviat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En aquesta nova etapa, Serrajòrdia vol introduir productes nous més endavant i fins i tot oferir amanides i altres menjars al migdia. De cara a les tardes vol apostar per fer berenars. La propietària espera que la clientela augmenti i ha assegurat que la seva filosofia de treball no ha canviat i segueixen oferint 'un producte artesà i d'alta qualitat'.