El forn de pa Turris instal·la una botiga a Sant Cugat

Xavier Barriga

Societat

Publicat el 11/nov/10 per Cristina Solias

'El pa de tota la vida' ha arribat a Sant Cugat de la mà de l'empresa Turris, que ha inaugurat aquest dijous un establiment al carrer de Francesc Moragas. Segons el seu propietari, Xavier Barriga, el secret dels seus pans l'aconsegueixen deixant el temps de fermentació necessari, que s'allarga fins a 26 hores, i li dóna qualitat. Turris, que compta amb més d'una vintena de pans diferents, s'ha instal·lat a la ciutat per demanda dels santcugatencs.

El forn de pa Turris compta també amb una secció de brioixeria i pastisseria, amb productes elaborats amb ingredients naturals i de qualitat.

El propietari del comerç, Xavier Barriga, descriu el pa Turris.

Xavier Barriga

Fem un pa amb sabor, cruixent, que es pot menjar fred, amb una molla esponjosa i una crosta cruixent. El de tota la vida.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'especialitat de la casa és el rodó Turris, que manté la qualitat fins a tres dies després d'haver-lo fet. La botiga també deixa veure des del carrer tot el procés d'elaboració dels productes.

Turris ja té tres establiments a Barcelona i ara s'ha instal·lat a Sant Cugat per demanda dels ciutadans. De moment, Barriga ha assegurat que la resposta que està tenint és 'molt bona'.