Uns 200 joves allarguen la nit de Carnaval amb una festa alternativa a la plaça d'Octavià

Els joves han simultar la crema del Carnestoltes

Societat

Publicat el 13/feb/10 per Anna Gonzalez

Uns 200 joves han reivindicat el dret a l'oci nocturn amb una festa alternativa a la plaça d'Octavià. Els participants han allargat la celebració de Carnaval fora del programa previst de manera improvisada fins les quatre de la matinada. Davant les nombroses queixes dels veïns de la zona, la Policia Local i els Bombers s'han personat a la plaça per intentar dissoldre la convocatòria.

Un dels membres de l'organització, Dani Velázquez, explica el sentit d'aquesta festa alternativa.

Dani Velázquez

Sant Cugat és una de les ciutats amb més gent jove. No s'entén que una festa com Carnaval s'acabi a la una de la matinada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio











Tres dotacions de Policia Local i una de Bombers han fet acte de presència a la plaça per intentar dissoldre la celebració, que s'ha iniciat a la una de la matinada, una vegada acabat el programa d'activitats organitzat per Profeslo. Segons ha explicat la Policia Local a Cugat.cat, nombrosos veïns s'han queixat pel soroll i han demanat la presència dels agents a aquesta festa. Finalment, les diferents dotacions s'han retirat a les dues de la matinada deixant que els joves continuïn la festa alternativa fins les quatre.