El CASC promou una protesta contra l'actuació de la israeliana Noa a Sant Cugat

L'actuació de Noa a la ciutat ha despertat les protestes d'alguns col·lectius

Societat

Publicat el 7/nov/09 per Marc Sala

El Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC), juntament amb la Xarxa Palestina i Boicot Preventiu, han convocat una concentració en protesta per l'actuació de la cantant israeliana Noa al Teatre-Auditori el 26 de novembre. Els col·lectius asseguren que la imatge de pacifista que promou l'artista no és compatible amb el seu suport explícit als bombardejos d'Israel a la franja de Gaza.

El CASC, juntament amb la Xarxa Palestina i Boicot Preventiu, preparen una concentració de protesta en contra de la presència a la ciutat de la cantant. Els col·lectius retreuen a l'artista el seu posicionament a favor dels bombardejos israelians a la Franja de Gaza ara fa deu mesos.

El membre del CASC José Fernando Mota argumenta així la protesta en contra de la presència de Noa a la ciutat.

José Fernando Mota

Noa estava d'acord amb els bombardejos sobre Gaza, acusant les víctimes de terroristes. Ven una imatge falsa de pacifista.

Your browser doesn’t support HTML5 audio











Fins el dia del concert, Mota espera que més col·lectius de la ciutat se sumin a la protesta per demostrar que a Sant Cugat hi ha 'molta gent a favor de la causa palestina'. Els convocants de l'acció volen demostrar que no tothom a Sant Cugat comparteix la tendència 'sionista' que, segons diuen, manifesta l'alcalde, Lluís Recoder.

José Fernando Mota

Volem demostrar que a Sant Cugat no tots som sionistes com l'alcalde, que hi ha gent que està amb el poble palestí.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Els col·lectius han convocat una concentració davant del Teatre-Auditori a partir de les vuit del vespre el dia del concert, el proper 26 de novembre.