Els sindicats d'educació continuen sense posar-se d'acord sobre la vaga del 13-N

Moment del debat

Societat

Publicat el 29/oct/08 per Anna Bernadó

Els sindicats d'educació mantenen les seves discrepàncies respecte la vaga en contra de la futura Llei d'Educació del proper 13 de novembre. CCOO afirma que no participarà de la protesta, sinó que farà una 'mobilització social' el 30 de novembre al Parlament de Catalunya. USTEC-STES, organitzador de la vaga juntament amb ASPEPC, la CGT i amb el Sindicats d'Estudiants (SE), lamenta que no sigui una convocatòria unitària. Els grups sindicals han participat en una taula rodona organitzada per la coordinador d'AMPA de Sant Cugat aquest dimarts a la Casa de Cultura.

Una cinquantena de persones han assistit al debat sobre la participació a la vaga del proper 13 de novembre en contra de la Llei d'Educació. Si bé els sindicats s'oposen al text legislatiu i creuen que s'hauria de tornar a redactar una nova llei, discrepen en la protesta.

Escoltem Rosa Cañadell, portaveu del sindicat USTEC-STES, que ha mostrat en reiterades ocasions el seu total rebuig al projecte educatiu.

Rosa Cañadell

Lamentem que no sigui una convocatòria unitària però pensem que fa falta.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





La secretària general de la federació d'ensenyament de CCOO, Montse Ros, explica la mobilització social que faran el 30 de novembre.

Montse Ros

Farem una mobilització social el 30 de novembre al Parlament. Voldríem que no es tirés endavant la llei.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





La taula rodona ha tingut lloc aquest dimarts al vespre a la sala s'actes del primer pis de la Casa de Cultura.