Els adjudicataris de la promoció per a gent gran de la plaça d'en Coll reben les claus emocionats

Societat

Publicat el 5/jul/08 per Anna Gonzalez

Promusa ha entregat les claus de la segona promoció d'habitatge per a gent gran, ubicada a la plaça d'en Coll. Els 18 pisos entregats es completen amb un nou equipament dirigit especialment a la tercera edat, tot i que començarà a funcionar a partir de la tardor quan estigui enllestit.

Visiblement emocionats, els beneficiaris d'aquesta promoció gaudiran a partir d'ara d'un pis d'entre 40 i 60 metres quadrats. Es tracta d'una important millora a les seves vides, ja que molts d'ells vivien a habitatges antics i poc accessibles o bé pagaven lloguers superiors a les seves capacitats econòmiques.

Escoltem les valoracions d'alguns dels adjudicataris.

Adjudicataris

Ha canviat tota la meva vida, sóc la dona més feliç. / Això és molt diferent. / De pagar 800 euros a això hi ha diferència. / Vivia a les Planes i era molt incòmode.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aquesta promoció s'integra dins un edifici que acollirà juntament amb el conegut xalet Josepa Negre un centre cívic especialmet pensat per donar serveis a la tercera edat i a persones amb malaties neurològiques i degeneratives. Ho explica l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Serà un centre per a la gent gran. Hi haurà un casal d'avis i un espai per a les entitats que treballen amb malalties neurodegeneratives.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Amb l'entrega de claus d'aquest dissabte ja són 38 els beneficiaris d'aquest tipus de promocions dirigides a la gent gran. A més, Promusa té en projecte una altra promoció a la plaça de l'estació de la Floresta i a l'avinguda Francesc Macià, que completen l'oferta en un total de 62 pisos per a majors de 65 anys.