Mercè Martínez segueix dirigint ASDI

Imateg d'arxiu del sopar benèfic d'ASDI

Societat

Publicat el 14/mai/08 per C Herrero / C Martinez

Mercè Martínez i el seu equip continuaran al capdavant de l'Associació Pro-Disminuïts Fisícs i Psíquics (ASDI) per restablir la situació de l'entitat després de la greu crisi que van patir la setmana passada. En l'última assemblea, la junta de l'associació va dimitir en ple després de 'rebre pressions' d'un sector dels socis. La resta de membres, però, no van acceptar aquesta decisió i finalment l'equip seguirà.

En els darrers mesos s'han posat de manifest les discrepàncies en el sí de l'entitat entre un sector encapçalat per l'ex-presidenta Enriqueta Guarch i l'actual junta directiva.

La setmana passada en la darrera assemblea el sector encapçalat per Guarch va demanar la destitució de l'actual junta que va optar per dimitir. Tot i això, finalment i després de converses amb diversos socis la dimissió no s'ha fet efectiva.

L'actual vicepresident d'ASDI, Francesc Carulla, explica les pressions que han rebut des que van arribar a la junta. Són declaracions a Cugat.cat.

Francesc Carulla

S'ha viscut una situació molt difícil i incòmoda a ASDI. Desitgem que això es sol·lucioni.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Un dels motius que ha portat a la crisi ha estat l'acomiadament de l'antic director del centre ocupacional. En aquest sentit, Carulla, ha explicat que es va decidir contractar una altra persona perquè l'actual responsable 'treballava 15 hores setmanals quan n'hauria d'haver treballat 20' i rebia 'una retribució excessiva'.