Set de cada 10 santcugatencs valoren positivament l'actuació dels Mossos d'Esquadra

Societat

Publicat el 30/abr/08 per Joanmi Fernandez

Els santcugatencs valoren positivament l'actuació dels Mossos d'Esquadra des de la seva arribada a la nostra ciutat. A l'última onada de dades de l'Observatori Sociològic de l'Ajuntament es confirma també que la percepció del nivell de seguretat dels ciutadans a casa millora i disminueix, sensiblement, en el conjunt del municipi.

A la pregunta 'Com valora l'actuació general dels Mossos d'Esquadra aquest anys?', el 24% dels santcugatencs atorguen al cos català un notable i el 32% l'aproven. Només el 8% dels enquestats suspenen l'actuació dels Mossos a la ciutat. En total, la nota mitjana és d'un 6,3 sobre 10.

Les dades que recull l'Observatori Sociològic de l'Ajuntament revelen també que la sensació de seguretat dels ciutadans en el 2007 ha millorat respecte l'onada anterior. Un de cada quatre santcugatencs considera que la seguretat del municipi ha millorat, la meitat creu que es manté igual i el 15% opina que ha empitjorat.

Pel que fa al nivell de seguretat a les llars, els santcugatencs creuen que és més alt que fa un any i li atorguen un 7,5, dues dècimes més que a l'onada anterior. Per contra, el nivell de seguretat en el conjunt de la ciutat disminueix una dècima respecte l'any anterior i se situa en el 6,5 sobre 10.