Més de 3.500 signatures per la protecció de Torre Negra

Societat

Publicat el 13/mar/08 per Josep Gimeno

La Plataforma Cívica per la Defensa de la Torre Negra recull 3.500 signatures a favor de la protecció d'aquest espai en nou dies. D'aquesta manera, l'entitat triplica en suport les 800 signatures de l'Associació de Propietaris de Torre Negra en defensa de la urbanització de la zona.

Les signatures donen suport a les al·legacions presentades per la plataforma perquè es desestimi el Programa d'Actuació Urbanística (PAU) de la zona i perquè es mantingui vigent la qualificació de no urbanitzable per a l'espai.

Segons la plataforma, si es fes un procés de recollida de signatures més ampli, es comprovaria el 'consens aclaparador' a favor de la protecció de Torre Negra.

Lluís Llerena és portaveu de l'entitat.

Lluís Llerena

La gent ha estat mol receptiva. Les signatures demostren el consens en aquesta qüestió.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'entitat proteccionista també ha atribuït part de les signatures de l'Associació de Propietaris de Torre Negra a interessos immobiliaris.

Lluís Llerena

Volem posar en una balança les singatures quue busquen l'interès general i les que volen lucrar-se.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La plataforma també denuncia que la immobiliària Núñez i Navarro, principal propietària de la zona, ha iniciat una campanya mediàtica difonent 'desinformacions'. Segons l'entitat, diversos mitjans han repetit aquestes informacions per desanimar els defensors de la protecció de la zona.