Les cāmeres per controlar el trānsit funcionaran a principis del 2008

Societat

Publicat el 3/oct/07 per Miquel Herrada

Les cāmeres de videovigilāncia del trānsit entraran en funcionament a principis de l'any vinent. L'Ajuntament ja ha escollit els indrets on s'ubicaran els aparells, que controlaran els principals accessos i eixos viaris de la ciutat. L'equip de govern també vol instalˇlar cāmeres per augmentar la seguretat ciutadana al carrer, perō estā a l'espera de l'autoritzaciķ de la Generalitat.

Així ho ha anunciat el tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, al magazín 'Sant Cugat a fons'. Martorell ha explicat que el projecte per instalˇlar les cāmeres de control del trānsit ja estā enllestit i ha avanįat els principals 'punts negres' on s'ubicaran.

Xavier Martorell

Comenįarem implementant cāmeres de control del trānsit a les entrades i sortides del municipi, on hem detectat un increment de les infraccions.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'equip de govern també té sobre la taula un projecte per instalˇlar cāmeres al carrer per augmentar la seguretat ciutadana. Aquesta iniciativa, que segons el consistori respondria a les demandes ciutadanes, necessita l'autoritzaciķ de la Comissiķ de Videovigilāncia de la Generalitat.

Xavier Martorell

Tenim molt clar on les posaríem, perō ho hem de justificar a la Comissiķ de Videovigilāncia.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A Matadepera, ja s'hi han instalˇlat onze cāmeres de control del trānsit en fase de proves. El consistori veí ja ha anunciat que, si convé, les utilitzaran per a la seguretat ciutadana.