Avui es compleix el termini i la majoria de restauradors de la nostra ciutat es queixen de que el temps no era suficient. A més, creuen que la responsabilitat de decidir en quins locals es pot fumar no hauria de ser seva, sinó de la llei.
Escoltem el propietari del restaurant Matilda, Àlex Ros.
Àlex Ros
Lamentam que ens hagin passat a nosaltres la responsabilitat de decidir en quins locals es pot fumar quan això ho hauria de decidir la llei. El temps que hem tingut per adaptar els locals tampoc ha sigut suficient.
A Catalunya, el 90% dels restaurants de més de 100 metres quadrats no han adaptat els seus locals. Per aquest motiu, la majoria de restauradors han decidit que a partir d'avui prohibiran de fumar als seus recintes.
Els locals de menys de 100 metres quadrats simplement havien de triar entre deixar fumar als seus clients o convertir-se en un local lliure de fum. En el cas de Sant Cugat, la majoria de bars i restaurants del centre, que compleixen aquesta condició, han optat per deixar fumar als consumidors.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.