El restaurant Sankhu s'emporta el primer premi del públic de la Ruta de les Tapes de Sant Cugat. Amb una base de cruixent de plàtan fregit, guacamole, carn de costella de porc i acompanyada amb una salsa de barbacoa, bec de gall i salsa huancaína suau, ha estat escollida com la preferida del públic. Amb un rècord de participació de 36 establiments, es van vendre més de 23.500 tapes entre el 17 i el 27 d'octubre. En aquest sentit, el Gremi d'Hosteleria i Restauració de Sant Cugat ha valorat l'interès i el compromís dels ciutadans amb l'esdeveniment aquest dimarts a l'entrega dels guardons. El Restaurant Brau i la Masia Can Tomàs han completat el podi.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.