Gerard Pintó (The Playcook): 'No hauríem de relacionar els aliments amb premis i càstigs'

El cap d'operacions de The Playcook ha passat per la secció de Gastronomia del 'Faves comptades'

Un plat de verdures i ous durs / Foto: Pixabay

Societat

Publicat el 24/octubre per Sara Bella

Cuinar va més enllà d'alimentar-se bé, també és una eina per gaudir, per transmetre valors i per treballar les emocions. Relacionar determinats aliments amb el càstig i d'altres amb els premis, com quan els pares diuen 'si no et menges la verdura, no hi ha postres', no és una pràctica que ajudi la canalla a menjar millor. Per millorar l'adhesió a tots els grups d'aliments (verdura, peix, llegums, etc.) The Playcook Kids organitza tallers i activitats extraescolars relacionats amb la cuina. Tot plegat ho ha explicat el director d'operacions de The Playcook, Gerard Pintó, a la secció de Gastronomia del 'Faves comptades'.

Escolta-ho


Pots escoltar el magazín 'Faves comptades' de dilluns a divendres de 10 a 12 h al 91.5 FM i a cugat.cat/directe.