Quatre menors identificats per un aldarull a la porta de La Farga

Alumnes del segon cicle d'ESO del centre es van veure implicat en els fets

Imatge de l'entrada de l'escola La Farga / Foto: Cedida

Societat

Publicat avui, a les 13:36 per Sara Bella

Els Mossos d'Esquadra han identificat quatre menors per un aldarull a la sortida de l'escola La Farga. Els fets, que van implicar diversos alumnes del segon cicle d'ESO del centre educatiu, van succeir dijous, a les 16.30 h, i van finalitzar amb 'una persecució espectacular' dels implicats per part dels Mossos, segons ha explicat el director de La Farga, Miquel Riera.

Riera ha explicat a aquest mitjà que 10 minuts abans d'obrir portes, responsables del centre van observar un grup de joves encaputxats, externs al centre, esperant a la sortida. Arran d'això, es va decidir trucar els Mossos d'Esquadra, que van arribar pocs minuts després.

Segons ha declarat Riera a Cugat Mèdia, els encaputxats "volien ajustar comptes" amb alumnes del centre, però gràcies a la intervenció de les famílies i a l'arribada de les dotacions de Mossos, "no hi va haver ferits". Els Mossos d'Esquadra han confirmat a Cugat Mèdia que l'actuació policial va permetre identificar quatre dels implicats, tot i que no s'ha formalitzat cap denúncia.

El director de La Farga ha avançat que aquest divendres estaran atents a la porta i que els Mossos s'han compromès a fer una ronda a l'hora de la sortida de l'alumnat.

Els Mossos han explicat a Cugat Mèdia que de moment no hi ha cap denúncia. De moment, el cos estableix mediació amb diàleg i oferirà un servei de protecció durant uns dies a les hores de sortida.