ESCOLTA-HO
El president del gremi, Roger Mesegué, explica que la recuperació de la Ruta de Tapes ha requerit un any de preparació: "Portem un any treballant per això. Esperem que sigui un èxit, que a la gent li agradi i que disfruti." I és que en aquesta edició, els organitzadors esperen servir entre 1.000 i 2.000 tapes per establiment durant els 10 dies de la proposta culinària.
Segons el secretari del gremi i propietari del restaurant Dehesa, Toni Soriano, molts dels locals que s'han afegit a la ruta són nous a la ciutat, ja que només sis establiments participants d'enguany són veterans d'edicions anteriors. "És una bona manera de donar-se a conèixer i de fer poble", ha explicat.
Novetats en el sistema de votació popular de la millor tapa
La Ruta de la Tapes tindrà un concurs popular en què els visitants podran votar la millor tapa a través d'un codi QR que trobaran als fulletons distribuïts pels comerços. "Aquest any ens hem modernitzat i només farem votació popular a través d'internet", ha explicat Soriano, que ha afegit que entre els votants es sortejarà un sopar per a dues persones en un dels restaurants de la ruta i cinc cistelles de productes de Casa Ametller.Vals d'aparcament gratuït
El retorn de la ruta arriba acompanyat d'una iniciativa per facilitar l'aparcament als visitants, gràcies a la col·laboració amb Telepark. Carolina Verdugo, directora de Telepark a Catalunya, ha anunciat que s'oferiran vals de mitja hora gratuïta als cinc aparcaments gestionats per l'empresa a la ciutat: "Hem acordat fer una primera tirada de mil vals de mitja hora gratuïts. La gent no perdrà el temps buscant aparcament, sinó que directament podrà gaudir de tots els restauradors que estan participant en aquesta gran iniciativa"Aquesta edició compta per primera vegada amb el suport del Gremi d'Hostaleria del Vallès Occidental i Barcelonès, així com amb el patrocini d'Estrella Damm i la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat.
Pots escoltar el magazín 'Faves comptades' de dilluns a divendres de 10 h a 12 h al 91.5 FM i a cugat.cat/directe
Toni Soriano
Els locals nous tenen moltes ganes de participar, de donar-se a conèixer a ells i al seu producte. És una bona manera d'iniciar-se i d'obrir-se al mercat.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.