L'Ajuntament licitarà les parades buides del Mercat de Torreblanca el 2025

En la Taula de Comerç també s'ha anunciat el llançament del sistema PLIS PLAS, així com el projecte per afavorir la retolació dels comerços en català

La primera Taula del Comerç del mandat 2023-2027 / Foto: Cugat Mèdia

Societat

Publicat el 9/octubre per Aina Ruiz

El consistori començarà a licitar les parades buides del Mercat de Torreblanca a principis del 2025. Així ho ha anunciat la regidora de promoció de la ciutat, Esther Madrona, a la taula de comerç que s'ha celebrat aquest dimarts. Es tracta d'una mesura que va en la mateixa línia que el consistori, que treballa per 'tenir els mercats en la màxima ocupació possible'. Fins a 30 establiments de la ciutat de diferents àmbits han format part de la primera taula de comerç del mandat 2023-2027, que busca 'millorar l'oferta i la vitalitat econòmica de la ciutat'. Durant la jornada, també s'ha presentat el pla estratègic dels mercats municipals, el qual es troba en la fase de redacció.

A l'acte, també s'ha presentat la programació de Nadal que començarà a finals de novembre i s'allargarà fins al 6 de gener.

La Ruta de les Tapes, que enguany se celebrarà entre el 17 i el 27 d'octubre també ha estat protagonista de la jornada. Amb 36 establiments adherits, la novena edició espera poder repetir l'èxit de participació de les edicions passades.

Per la seva banda, el tinent d'alcaldia de comerç i seguretat, Bernat Picornell, ha anunciat el llançament d'una campanya de comunicació en les pròximes setmanes del sistema PLIS PLAS. Amb l'objectiu de fer gestions i compres ràpides aquest, permetrà disposar d'una hora d'aparcament gratuït al matí i a la tarda a la zona verda. Coincidint amb aquesta campanya, el consistori vol iniciar de la mà del Consorci de Normalització Lingüística una iniciativa per afavorir la retolació dels comerços en català.





DECLARACIONS

Esther Madrona

Un dels objectius que ens hem marcat és tenir els mercats amb la màxima ocupació possible. I en aquest sentit, hi ha unes quantes parades del Mercat de Torreblanca que estan buides i, per tant, pendents de licitar-se. I la intenció que tenim és poder-les licitar a partir d'inicis de l'any 2025 buscant aquesta plena ocupació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio