La música i la gresca sacsegen la Festa del barri Monestir Sant Francesc

La Rua amb Caporales ha travessat el barri amb passió boliviana


  • Comparteix:

Rua amb Caporales al barri del Monestir San Francesc. Foto: Alex Suárez (Cugat Mèdia)

Rua amb Caporales al barri del Monestir San Francesc. Foto: Alex Suárez (Cugat Mèdia)

La Festa del barri Monestir Sant Francesc ha vibrat amb la música, la cultura i la gresca aquest dissabte amb un dia farcit d'activitats. La gran protagonista de la jornada ha estat la Rua amb Caporales San Simón Cochabamba, un autèntic terratrèmol de ritme, balls i passió boliviana que ha recorregut el barri. Aquest diumenge és el darrer dia de la festa grossa, amb activitats per a totes les edats.



Al matí els jardins de San Francesc s'han omplert d'activitats familiars com escacs, puzles i tallers de maquillatge. Els Diables de Sant Cugat han participat deixant provar a petits i grans les seves indumentàries, mentre que els Gegants han fet acte de presència amb diverses figures.



Els avis del barri han tingut el seu moment amb el Xou del Casal organitzat per l'Associació de Gent Gran Sant Cugat i que ha omplert l'escenari d'actuacions per a tots els gustos. Els més atrevits han pujat a l'escenari per interpretar èxits de Sara Montiel o Édith Piaf, entre altres mites.



Aquest diumenge serà el torn del bingo musical al migdia, la paella i la rifa populars així com el concert d'havaneres. El darrer dia de festa major la faran els músics locals que s'animin a participar en la Jam Musical, que tindrà lloc a les 18 h als Jardins de Sant Francesc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.