L'envelliment actiu i saludable, al centre de la Setmana de la Gent Gran

Concerts, olimpíades i xerrades centren les activitats, que tindran lloc entre aquest diumenge i el 5 d'octubre


  • Comparteix:

La setmana de la gent gran comptarà amb diferents activitats/ Foto: pexels

La setmana de la gent gran comptarà amb diferents activitats/ Foto: pexels

La Setmana de la Gent Gran comença aquest diumenge i s'allargarà fins al dissabte 5 d'octubre, amb una programació que inclou xerrades, concerts i més propostes. Coincidint amb el Dia de la Gent Gran, dimarts vinent, 1 d'octubre, tindran lloc els actes centrals amb la caminada popular, les olimpíades entre residències i la representació teatral. Amb el lema 'Compartim la vida i ens cuidem mútuament', les activitats se celebraran a la plaça de Barcelona, l'Ateneu i la plaça de Lluís Millet. Els casals de Mira-Sol i Valldoreix, la Llar d'avis de la Parròquia i la Casa de Cultura també acolliran alguns dels actes.

Així, aquest diumenge es donarà el tret de sortida amb el concert de rock, a les 18 h a la plaça de Barcelona, amb l'actuació de Cugat Grup. Dilluns vinent serà el torn de la classe oberta de l'esport a l'Ateneu i de les finals de les olimpíades entre casals.

El concert de corals i la xerrada 'Edatisme' ompliran el programa del dimecres. La setmana es tancarà amb la representació teatral 'Vida de peix... sense espines!', a la Nau de Cultura de Valldoreix.

La programació té per objectiu fomentar l'envelliment actiu i saludable, així com enfortir els llaços comunitaris i la trobada intergeneracional.

CONSULTA AQUÍ TOTES LES ACTIVITATS



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.