Segons han explicat els propietaris, la carta es va anar creant sobre la marxa i a base de les peticions dels jugadors de bitlles, que aprofitaven que el local disposava d'una xemeneia per demanar botifarra a la brasa, hamburgueses o el que els hi vingués de gust segons el dia. "Durant uns anys vam compaginar la part de les bitlles amb el restaurant, però, finalment, el menjar va guanyar a les bitlles i vam tapar les pistes definitivament", ha explicat Masó al programa.
Pel que fa a la clau de l'èxit del negoci, els germans consideren que el fet de "ser-hi" marca la diferència.
Les anècdotes de la clientela
Alguns dels primers clients de l'establiment, Miquel Rams, Sisco Vila, Carles Munuera, Josep Martínez, Lluís Corretja, Jordi Muñoz i Josep Maria Félez, així com el proveïdor de carn de la braseria, Ángel Valero, del Sagarra, han protagonitzat dues tertúlies per rememorar alguns dels moments més especials que han viscut a La Bolera.Munuera, per exemple, ha explicat que ja ha celebrat a l'emblemàtica braseria les noces de plata (25 anys) i les noces d'or (50 anys). Corretja ha assegurat que és el lloc on portar a la gent "si vols quedar bé" i Vila ha recordat com s'empipava el pare Masó quan li donaven pressa. La rivalitat entre els jugadors de bitlles també s'ha fet palesa amb l'afirmació de Rams: "Qui jugava amb mi de parella, sempre guanyava", ha dit.
Les albergínies i les carxofes a la brasa són els plats estrella que aquesta experimentada clientela ha destacat de La Bolera.
Novetats de Cugat Mèdia
A la segona part del programa, la directora de Cugat Mèdia, Cristina Mur, ha avançat algunes de les novetats del mitjà local per a aquest curs. Una nova web, un canvi d'imatge i noves produccions audiovisuals i radiofòniques són alguns dels projectes que ha mencionat la directora.El 'Faves comptades' es trasllada a La Flama de La Bolera per celebrar els 40 anys de la braseria@Carme_Reverte @sarabellapg @lau_morera @OPFESTcat @MarialRovira @martinaburon22 #SantCugat https://t.co/MqNJcS1ez0
— Cugat Mèdia (@cugatmedia) September 20, 2024
Ramon Masó
Durant un temps combinàvem les bitlles amb el restaurant, però amb el temps va guanyar el menjar