Porsche obre les portes del seu nou concessionari a Sant Cugat

La inauguració ha coincidit amb la presentació mundial d'un nou model elèctric de la marca


Porsche inaugura el seu nou concessionari a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Porsche inaugura el seu nou concessionari a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El Centre Porsche Sant Cugat és el nou concessionari d'aquesta marca a la ciutat, un espai que posa al centre l'aposta per la sostenibilitat. El local, de 4.500 metres quadrats i amb una zona d'exposició i una altra de taller, es troba al número 20 del carrer de Prat de la Riba. La inauguració del centre ha tingut lloc aquest dijous i ha coincidit amb la presentació mundial del nou Macan, el segon model completament elèctric. El director comercial de Porsche Ibèrica, Alberto López, ha afirmat que amb l'obertura d'aquest nou establiment 'inauguraven un somni'.

Ha estat un esdeveniment amb un aforament limitat i exclusiu que ha comptat amb un còctel preparat pel cuiner Nandu Jubany i amb la presència de l'alcalde, Josep Maria Vallès, i el regidor d'Empresa, Albert Salarich, així com el regidor d'Urbanisme, Àngel Pedrós.

L'alcalde ha elogiat el nou concessionari i el taller, que ha qualificat d'"hotel de cinc estrelles" i ha celebrat que la ubicació escollida "engreixa l'ecosistema empresarial de la ciutat". A més, ha agraït a Porsche la seva integració al municipi després que el fabricant d'automòbils esportius de luxe i de gamma alta obrís el 2020 un concessionari a l'avinguda de Cerdanyola, a l'espera de poder construir el nou centre inaugurat aquest dijous.

Josep Maria Vallès

És molt d'agrair que us integreu i col·laboreu amb projectes de la nostra ciutat. I les terceres gràcies, evidentment, per aquest gran equipament, he tingut ara l'oportunitat de visitar, suposo que el veureu després o en els pròxims dies, he quedat meravellat, bocabadat. He vist el taller, això no és un taller, això és un hotel de cinc estrelles, he quedat bocabadadíssim.


TAMBÉ ET POT INTERESSAR