Quatre detinguts relacionats amb el cadàver trobat a les Planes aquest estiu

Els Mossos han efectuat tres entrades a domicilis, una d'elles en una casa de l'avinguda de Tots Sants, a la part barcelonina de les Planes

Agent dels Mossos d'Esquadra durant el dispositiu policia d'aquest dimarts / Foto: ACN (Laura Fíguls)

Societat

Publicat ahir per Acn / Redacció

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre persones en un dispositiu a l'àrea de Barcelona contra un grup de persones relacionades amb la mort violenta d'un home el 2023 i l'ocultació del cadàver, que va ser localitzat aquest agost a les Planes. Segons ha informat la policia catalana, s'han fet tres entrades als municipis d'Aiguafreda, Sant Celoni i a Barcelona, en un domicili a tocar del barri de les Planes de Sant Cugat on s'ha efectuat una de les detencions, segons ha confirmat a Cugat Mèdia el cos de seguretat. L'operatiu continua en marxa i no es descarten més detinguts. Les persones identificades durant la investigació, han concretat els Mossos, s'emmarquen en contextos delinqüencials relacionats amb els delictes contra la salut pública.

La desaparició de la víctima va tenir lloc el maig del 2023 i el seu cadàver es va trobar aquest agost a les Planes, després d'una tasca d'investigació per part de la Unitat Central de Persones Desaparegudes.

La policia catalana ha desplegat l'operació a primera hora d'aquest dimarts i hi han participat uns 75 efectius de diverses unitats. Entre aquestes la DIC, investigació, GEI, ARRO, BRIMO, de seguretat ciutadana, científica, canina i drons.

Moment de l'operatiu a les Planes / Foto: ACN (Laura Fíguls)