Valldoreix s'omple amb una Festa Major participada i plena de cultura popular

Els àpats populars i la cultura popular han tret centenars de persones als carrers de la vila

Societat

Publicat diumenge per Alex Suárez

Valldoreix ha viscut un cap de setmana de Festa Major amb una gran participació i el veïnat bolcat amb les activitats i la cultura popular. La fideuà i la sardinada de dissabte, així com la ballada de gegants i la diada castellera, han estat prova d'aquesta afluència durant tota la jornada.

Aquest diumenge, els protagonistes ha estat una Trobada Castellera de primer nivell. Els Gausacs han agafat sensacions en aquesta diada de cara al Concurs de Tarragona, i s'han acompanyat dels Xics de Granollers i els Castellers de Cornellà.



Malauradament per als Castellers de Sant Cugat, en la primera ronda han caigut després de carregar el 3 de 8. Ara bé, s'han refet i han descarregat el 7 de 7 i el 4 de 8.

Mentrestant, tenia lloc el Concurs de Paelles, que ha aplegat desenes de cuiners i ha posat de manifest que la gastronomia ha estat un eix central durant tota la Festa Major.



Aquest dilluns Valldoreix dirà adéu a la Festa Major amb la celebració de, Sant Cebrià, patró de la vila. La xocolatada a la plaça de l'Onze de Setembre obrirà la jornada a les 10.30 h i la missa major de les 12 h a la Parròquia de Sant Cebrià tancarà la celebració.