Sant Cugat prepara una Mostra d'Educació per exposar tota l'oferta educativa de la ciutat

La mostra, inspirada en el Saló de l'Ensenyament, està prevista que es realitzi per a inicis de 2025 a La Unió Santcugatenca


Una de les universitats de Sant Cugat és la UIC / Foto: Universitat Internacional de Catalunya

Una de les universitats de Sant Cugat és la UIC / Foto: Universitat Internacional de Catalunya

Sant Cugat organitzarà aquest 2025 una Mostra d'Educació perquè tot el sector educatiu de la ciutat pugui mostrar-se de manera conjunta a la ciutadania. Hi podran participar tots els centres educatius públics, privats o concertats, les universitats, i fins i tot els estudis no reglats o les extraescolars. Aquesta primera Mostra està prevista per finals de gener o principis de febrer a La Unió Santcugatenca.

La regidora d'educació, Carme Ardid, reivindica, en una entrevista a Cugat Mèdia, que cal "potenciar tota l'oferta que tenim a Sant Cugat", en escoles i universitats. Així, considera que la Mostra d'Educació -encara no té un nom definit- ha de servir perquè "les famílies trobin un lloc on puguin fer una primera visió general dels serveis educatius de la ciutat abans de les portes obertes". Alhora, també explica que li agradaria que s'hi puguin mostrar les entitats de cultura popular.

En aquest primer any, la Mostra, que està inspirada en el Saló de l'Ensenyament, serà "modesta", segons Ardid, però la previsió és que de cara a pròximes edicions vagi creixent.

Carme Ardid

Hem de donar a conèixer tot el potencial que tenim i que les families trobin un lloc on puguin fer una primera visió general abans de les portes obertes.


TAMBÉ ET POT INTERESSAR