Volpelleres proposa tres dies festa major amb gran protagonisme pels actes famliars

El pregó de les festes va a càrrec dels restauradors de la plaça dels Rabassaires

Imatge d'arxiu de la fira de la Festa Major de Volpelleres / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Societat

Publicat dimecres per Redacció

Volpelleres viu aquest cap de setmana la seva festa grossa, amb una trentena de propostes pensades per a tots els públics. La gresca comença aquest divendres a les 18.30 h amb la inauguració i el pregó, a càrrec dels restauradors de la plaça dels Rabassaires. Al llarg dels tres dies de Festa Major hi haurà espai per a la cultura popular, com el correfoc amb els Diables de Sant Cugat.

Els actes familiars també tenen un gran protagonisme amb un circuit per infants, espectacle de màgia, contacontes o el cinema a la fresca, entre d'altres. En els tres dies de festa major també es podrà gaudir de la fira d'atraccions i de l'espai gastronòmic al parc de la Guineu, com també el dels restauradors de la plaça dels Rabassaires.

Les dues nits de divendres i dissabte, hi haurà sessions de DJ Tito. La primera amb una sessió de 'top hits' i la segona amb cançons de les dècades dels 80 i 90. Diumenge es viurà el darrer dia de les festes, amb el festival Holi, mentre que la cloenda serà a les 19 h, amb el concert We Are Amalgama.

CONSULTA AQUÍ TOTS ELS ACTES DE LA FESTA MAJOR DE VOLPELLERES