Ja es coneixen les dates d'inscripció per a la 65a marxa infantil

El recorregut d'enguany serà d'uns 10 km passant per la zona del Pi d'en Xandri, Torre Cendrera i Torre Negra


  • Comparteix:

Participants a la marxa infantil en una edició anterior / Foto: Cugat Mèdia

Participants a la marxa infantil en una edició anterior / Foto: Cugat Mèdia

La marxa infantil fa les seves primeres passes amb l'obertura de les inscripcions el pròxim 16 de setembre. Així, aquells que desitgin inscriure's ho podran fer fins a arribar al límit de les 1000 places disponibles per a parelles o fins al 4 d'octubre. Coincidint amb l'any Pi d'en Xandri enguany tindrà un recorregut de 10 km que travessarà per la zona de Torre Cendrera, el Pi d'en Xandri i Torre Negra. El tret de sortida es farà a les 9 h del matí al parc de Ramon Barnils per a les primeres parelles i està previst que la caminada s'allargui fins a les 14 h del migdia.

Després d'un canvi de data finalment es farà el 20 d'octubre. Les inscripcions es fan per parella i estan obertes a aquells infants que estiguin cursant des de 2n a 6è de primària. Amb un cost estàndard de 15,50 euros inclou la samarreta de l'edició així com el dorsal amb el xip, un full d'instruccions i un regal.

El dibuix de la samarreta d'enguany l'ha dissenyat l'estudiant de 5è de l'escola Gerbert d'Orlhac, Santino Bonolo. Pel que fa al cartell, la guanyadora del dibuix ha estat l'aluman de 3r de l'escola Santa Isabel, Maria López. Les parelles podran recollir el material el 10, 11, 14 i 15 d'octubre a la seu del CMSC entre les 17 h i les 20 h.

En cas de suspensió de la marxa la comunicació es faria a través d'aquest mitjà posposant-la al diumenge 3 de novembre o a una data a definir en funció de les causes de força major que podrien provocar el seu ajornament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.