El pregó de la Festa Major de la Colònia Montserrat reivindica el tarannà pacífic i festiu del barri

El president de l'Associació de Veïns, Sergi Yuste, recorda el paper de l'entitat aquest darrer any


  • Comparteix:

La identitat del barri i el tarannà dels seus veïns han estat els grans temes que s'han reivindicat durant el pregó de la Festa Major de la Colònia Montserrat. El president de l'Associació de Veïns, Sergi Yuste, ha estat el pregoner de l'acte amb un discurs curt i contundent: 'Som gent pacífica i que ens agrada fer sarau', ha destacat.

"Som un barri de més de 100 anys i tenim un tarannà i una manera de fer", ha explicat Yuste davant el públic que va omplir a la plaça Hortet Solé. També ha tingut paraules per recordar a tots aquells "que ja no hi són" i que havien format part essencial de la vida cultural del barri.

Com a president de l'Associació de Veïns, Yuste ha tret pit davant d'un "gran any", recordant moments destacats com la cavalcada de reis o la Festa Major. D'altra banda, el pregoner ha enviat un missatge de resistència per tots els assistents: "El local que tenim és petitet, però és el nostre i seguirem lluitant".

L'estrena de la Festa Major del barri també ha servit per presentar dos gegants nous amb els Geganters de Valldoreix, el Bonifaci i la Flora, amb una història lligada a l'origen del barri.












Sergi Yuste

Va ser tot un gran any. Som gent pacífica també que ens agrada fer sarau. Això és el nostre tarannà, som un barri de més de 100 anys i tenim un tarannà i una manera de fer.

Sergi Yuste

Vam passar unes grans jornades fent la carrossa, va ser molt intens. El local que tenim és petit, però és el nostre i seguirem lluitant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.