Cugat Mèdia obre un càsting musical per participar a l''OP Fest'

'OP Fest' és un concurs musical organitzat per La Xarxa i les televisions locals de Catalunya

Logotip del concurs 'OP Fest'. / Foto: La Xarxa

Societat

Publicat ahir per Sílvia Ferrer

Cugat Mèdia participa en el nou projecte musical de La Xarxa i RTV de Cardedeu, 'OP Fest'. Un concurs de cançons originals en català entre els territoris de Catalunya. S'hi poden presentar tant solistes com grups musicals, a partir de 16 anys i sense límit d'edat. Cugat Mèdia i les altres 37 televisions locals que hi participen, organitzen un càsting per escollir la cançó que els representarà. Un cop seleccionades aquestes cançons, es farà una primera fase on, a través de les votacions de les televisions locals i del públic, s'escolliran els 14 representants que finalment participaran en una única gala televisada en directe, on s'escollirà la cançó de l'any.

Per apuntar-se al càsting de Cugat Mèdia, les persones candidates hauran d'omplir el formulari que s'habilitarà al web del concurs a partir del 2 de setembre i fins al 24 de setembre. Amb la inscripció caldrà enviar un vídeo en condicions òptimes d'imatge i so, interpretant la cançó amb què es vol participar, que ha de ser de composició i lletra original (no cal que sigui nova). Consulta les bases del concurs.

La Gran Gala se celebrarà l'11 de gener de 2025 al Teatre Auditori de Cardedeu, i tindrà tots els ingredients d'un gran xou: música, ball, espectacle, votacions de les televisions i votació de l'audiència.

'OP Fest' agafa el relleu d''Objectiu Paki', les tres edicions d'aquest concurs han servit per acompanyar molts joves de Catalunya a créixer en el món de la música, com és el cas de la santcugatenca Martina Burón, guanyadora de la segona edició d''Objectiu Paki, que ha estrenat dos senzills i presenta el programa 'Aprendemos en Clan: El Reto', a Clan (RTVE).