Una desena de persones salten a les vies per pintar grafitis a un tren de la Floresta

Els fets, que FGC ja ha denunciat als Mossos, han tingut lloc aquest diumenge a la nit i van causar alguns minuts de retard en el servei


  • Comparteix:

Moment de la pintada d'aquest diumenge a la nit a l'estació de FGC de la Floresta / Foto: Cedida

Moment de la pintada d'aquest diumenge a la nit a l'estació de FGC de la Floresta / Foto: Cedida

Un grup de 10 persones va baixar a les vies del tren de l'estació de la Floresta per pintar grafitis en un tren de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) aquest diumenge a la nit. La companyia ferroviària ha confirmat a Cugat Mèdia que ja ha denunciat els fets als Mossos i que va activat el protocol habitual.

Des de FGC reafirmen "la lluita contra el vandalisme grafiter" i condemnen aquest tipus d'actes que "tenen un perjudici econòmic, suposen danys materials als trens i afecten el servei i, per tant, a les persones usuàries".



L'acció vandàlica, que va produir-se a les 23h, va causar que el tren, estacionat en sentit Terrassa, i un altre que venia en sentit contrari patissin retards de sis minuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.