Un santcugatenc guanya el premi estatal de robòtica Sener's Bot Talent

Arnau Marzabal i set companys han format part de l'equip d'estudiants de la UPC


  • Comparteix:

El santcugatenc Arnau Marzabal ha guanyat juntament amb el seu equip d'estudiants de la UPC el premi estatal de robòtica Sener's Bot Talent. El grup format per vuit companys que cursen el Grau d'Intel·ligència Artificial (GIA) i del CFIS de la Universitat Politècnica de Catalunya s'han fet amb dos dels tres premis de la competició.

Al certamen els participants havien de muntar un robot d'exploració espacial de la NASA de la classe Rover Open Source i es van valorar les categories de percepció, control, localització, planificació i navegació: "No sabíem què esperar. Finalment, vam guanyar tots els apartats menys el de disseny, el nostre robot no era el més maco", explica Marzabal.

A més del reconeixement acadèmic i professional, els guanyadors s'han endut un premi de 2.200 euros per tot l'equip.

Ara Marzabal està centrat en el seu pròxim projecte, una pròtesi en 3D amb la qual concursarà en una competició europea a l'octubre.




Arnau Marzabal

No sabíem molt bé que esperar. Vam anar a Madrid i vam fer la competició, vam superar les proves i vam ser els campions de dues de les tres disciplines. Hi havia la disciplina de simplement punts de la competició i l'equip que va aconseguir més punts vam ser nosaltres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.