L'Ajuntament redueix el temps d'espera per aconseguir llicències d'obres

El nou servei de tramitació per sol·licitar llicències d'obres i d'activitats redueix el temps d'espera de 461 a 70 dies


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un edifici en obres a Volpelleres / Foto: ACN

Imatge d'arxiu d'un edifici en obres a Volpelleres / Foto: ACN

L'Ajuntament de Sant Cugat ha posat en marxa aquest estiu un nou servei telemàtic de tramitació guiada per sol·licitar llicències d'activitats i d'obres. Aquesta nova tramitació ha permès desembussar la llista d'espera de l'atorgament de 145 llicències. A més, ha rebaixat de 461 a 70 dies el temps d'espera per a les llicències.

L'any passat Sant Cugat liderava el rànquing de municipis més lents per aconseguir llicències d'obra, més de dos anys d'espera. Des de fa uns mesos, l'alcalde ja confirmava a Cugat Mèdia que s'estava atenent a les queixes i peticions i començava a revertir-se la situació. Ara, el temps d'espera s'ha rebaixat a 70 dies i les circumstàncies són més favorables pels propietaris o empresaris que vulguin tramitar una concessió d'obra.

Pots consultar aquí el nou sistema de tramitació guiada. Mitjançant l'assessor virtual el procés resulta més àgil i senzill.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.