Els grups d'autoprotecció de la Floresta comencen a caminar al setembre

Francesc Duch, president del consell de barris de la Floresta, considera que la prevenció forestal "és una prioritat" en el marc de la Floresta

Els veïns del barri de Sol i Aire ja fa 30 anys que tenen un Grup d'Autoprotecció / Foto: Cugat Mèdia

Societat

Publicat ahir per Marc Lladó

La Floresta ha impulsat el Grup d'Autoprotecció per reforçar els missatges i formació dels veïns sobre el pla d'actuació en cas d'incendi. Aquest projecte està en construcció de la mà de l'Associació de Propietaris i Veïns de la Floresta i diverses entitats del barri, i es preveu que aquest setembre entri en funcionament amb reunions periòdiques. Francesc Duch, president consell de barris de la Floresta i regidor de Participació, fa una crida als veïns perquè s'allistin al grup en una entrevista a Cugat Mèdia.

Escolta-ho

"És una prioritat absoluta en el marc de la Floresta tenir present la prevenció d'incendis", ha argumentat així Francesc Duch l'impuls del nou Grup d'Autoprotecció a la Floresta.

Des del passat mes de maig, que es va aprovar dotar d'informació de prevenció d'incendis als veïns de la Floresta, s'ha creat una campanya sensibilitzadora a base de butlletins, díptics, canals digitals, pancartes i cartells. Ara bé, així com el Grup d'Autoprotecció de Sol i Aire, vigent des de fa 30 anys, i el Grup d'Autoprotecció de Les Planes, en constitució també, es preveu que aquest setembre arranqui el de la Floresta.

RECUPERA EL REPORTATGE SOBRE ELS 30 ANYS DEL GRAN INCENDI DE COLLSEROLA QUE FA AFECTAR TAMBÉ A LA FLORESTA

Els ciutadans que en vulguin formar part del Grup d'Autoprotecció es poden posar en contacte amb el Consell de Barri o enviar un correu lafloresta@santcugat.cat i a partir de setembre començaran les trobades.



DECLARACIONS

Francesc Duch

La prevenció dels incendis forestals és una prioritat absoluta en el marc de la Floresta, tenint en compte que estem al costat del Parc Natural de Collserola i amb la sequera que hem acumulat durant els últims anys. Per això, l'equip de presidència hem decidit impulsar-ho.

Your browser doesn’t support HTML5 audio