Onze parades del Mercat Municipal de Volpelleres, a licitació

El període per presentar ofertes finalitza el 30 de setembre i les parades es liciten per un període renovable de 15 anys

Imatge d'arxiu de l'entrada del mercat de Volpelleres / Foto: Cugat Mèdia

Societat

Publicat el 31/juliol per Marc Lladó

Promusa i l'Ajuntament de Sant Cugat han publicat un plec de licitacions per a 11 parades del Mercat Municipal de Volpelleres, amb l'objectiu de reactivar de nou l'activitat comercial. Fins al pròxim 30 de setembre, resta obert el període per a la presentació de propostes per part dels possibles nous operadors.

Les onze parades del mercat de Volpelleres, d'entre 19,5 i 25 metres, es liciten per un període renovable de 15 anys. Tindran un sistema de quotes progressives amb la intenció d'adequar l'oferta comercial del mercat a les necessitats del barri. Les clàusules prioritzen els proveïdors locals i els productes de proximitat i que promoguin la sostenibilitat i els criteris de comerç just.

La modificació del 'mix comercial', realitzada el febrer de 2024, ha permès que aquest nou plec de clàusules atorgui una major puntuació per a les activitats no presents actualment en el Mercat de Volpelleres, com la venda de peix fresc i marisc; fruita, verdura o, fins i tot, una fleca o un celler.

Es poden presentar candidatures per a les licitacions obertes a través de la pàgina web de Promusa.