La Floresta tanca la Festa Major 2024, marcada per una participació alta

Acitivats per a tots els gustos han omplert dos caps de setmana a la Floresta i la gent s'ha volcat a viure-les


  • Comparteix:

La Festa Major de la Floresta acaba aquest cap de setmana. Una gresca que té dues setmanes de durada, amb una programació d'activitats per a tots els gustos. Des de l'organització, el Senglar Cultural, Juan Merino ha posat en valor l'afluència a les diferents activitats, tot i que considera que encara es pot millorar de cara l'any vinent. Aquest dissabte, el 7è Torneig d'Escacs i una multitudinària Trobada de Paellers i Paelleres han sigut algunes de les activitats que han acomiadat la gresca.


CONSULTA AQUÍ LA PROGRAMACIÓ DE LA GRESCA

El 7è Campionat d'Escacs ha aplegat més d'una trentena de participants de totes les edats i nivells al Casal Social.



Més tard, ha tingut lloc el ball de sardanes, activitat que s'havia perdut els darrers anys i que s'ha pogut recuperar gràcies a l'assistència de la colla sardanista de Sant Cugat.



Un dels plats forts d'aquest diumenge ha estat la 30a Trobada de Paellers i Paelleres. Arrossos de tot tipus, amb elaborats ingredients han reunit a més de 200 persones a l'espai exterior de Can Llobet.



La gresca ha durat dues setmanes. Va començar el dijous 11 de juliol, amb el pregó a càrrec del CAU de la Floresta, crític amb el consistori. L'activitat central del dissabte, les Olimpiades Bandarres, va ser una jornada esbojarrada per a la competició entre colles. L'endemà, el 3x3 de Futbol Sala i el Torneig de Petanca van ser els actes esportius que van permetre a petits i grans gaudir d'una matinal esportiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.