Un autobús aturat a Quatre Cantons complica la circulació al centre de Sant Cugat

El vehicle no ha pogut arrancar després d'un error en el sistema de portes


Autobús espatllat a Quatre Cantons / Foto: Cugat Mèdia

Autobús espatllat a Quatre Cantons / Foto: Cugat Mèdia

Un autobús ha quedat aturat a la parada de Quatre Cantons del carrer de Francesc Moragues, al voltant de les 18.30 h, fet que ha complicat la circulació al centre de Sant Cugat. L'autobús ha tingut inicialment un error en el sistema de portes, ja que una no tancava. El conductor ha volgut reiniciar l'autobús per solucionar-ho, però en fer-ho el vehicle no s'ha engegat. Amb el vehicle aturat, s'ha complicat la circulació i el mateix conductor s'ha posat a gestionar el trànsit. Abans de les 20 h ja han arribat els tècnics i han pogut engegar de nou l'autobús.

De fet, el col·lapse no ha sigut major perquè els vehicles han pogut avançar l'autobús espatllat envaint el carril bici. Just fa un any que el nou govern va retirar les pilones de l'Anella Verda precisament per incidents com aquest.

D'altra banda, aquest succés posa de nou de manifest la necessitat de la renovació de la flota d'autobusos municipals. Fa tot just dues setmanes ja se'n va espatllar un altre a l'avinguda de Lluís Companys, generant una important congestió durant un parell d'hores. L'Ajuntament està negociant el conveni de cessió de la gestió dels autobusos a l'Àrea Metropolitana de Barcelona, que inclou la renovació de la flota de la majoria d'autobusos envellits actuals.


TAMBÉ ET POT INTERESSAR