Disbauxa, esports i música, ingredients del primer cap de setmana de la Festa Major de la Floresta

Activitats de tot tipus han omplert de gresca els carrers, encapçalades per les Olimpíades Bandarres

Societat

Publicat diumenge per Marc Lladó

La Floresta ha celebrat aquest cap de setmana les primeres activitats de Festa Major. Una gresca que dura dues setmanes, i que es va encetar amb el pregó a càrrec del CAU del districte. L'entitat va pronunciar un discurs amb tocs d'humor i crítiques contra l'Ajuntament. La disbauxa ha estat encapçalada per les Olimpíades Bandarres, una competició entre penyes que es viu amb intensitat i que busca constantment l'originalitat.

Han tingut lloc activitats per tots els gusto, com el concert de Festa Major a la Parròquia de la Mare de Déu de Montserrat que ha protagonitzat la Coral Tardor aquest diumenge. L'agrupació ha versionat temes com 'Tornarem', de Lax'n'Busto, o 'Imagine', de John Lennon.

El torneig de 3x3 de futbol sala i la sisena edició del torneig de petanca formen part d'una programació que encara durarà dies. A partir de dijous comença el segon cap de setmana, amb una tarda musical i mostra de curtmetratges, a més de la Patxanga Internacional de futbol femení. Divendres, toca la Nit de Festa Major amb concerts. Per dissabte i diumenge hi ha programats més concerts, el ball de sardanes, un bingo musical i la Cucanyes infantil, entre d'altres.

CONSULTA AQUÍ EL PROGRAMA COMPLET DE FESTA MAJOR DE LA FLORESTA