La Festa Major de la Floresta: una gresca esbojarrada per a tothom

Cugat Mèdia ha visitat les Olimpíades Bandarres, un dels plats forts de dissabte

Una de les presentacions dels equips de les Olimpíades Bandarres a la Festa Major de La Floresta / Foto: Cugat Mèdia

Societat

Publicat dissabte per Marc Lladó / Sergio Morales

La disbauxa sembla no tenir límits quan es parla de la Festa Major de la Floresta. Bona mostra n'és la celebració de les Olimpíades Bandarres, una batalla de penyes que, malgrat començar ben d'hora, es viu amb intensitat. La gresca, que ha començat aquest divendres amb el pregó del CAU del districte, ofereix activitats per a tots els públics: des de concerts i música de punxadiscos fins a un espectacle de circ per al gaudi de la canalla.

Les Olimpíades Bandarres han sigut el plat fort d'aquest dissabte. La Festa Major de la Floresta ha començat amb unes activitats per equips d'allò més esbojarrades. La gresca ha començat amb la presentació dels equips, amb coreografies ben originals. Llavors, s'hi ha sumat la competició entre uns i altres en unes proves, a més de l'embrutiment general.





Dues setmanes de gresca

La Festa Major de la Floresta dura dues setmanes i acabarà diumenge de la setmana vinent. Aquest diumenge tindrà protagonisme la pràctica esportiva, amb el torneig 3x3 de futbol sala, el campionat de petanca i activitats sobre rodes.

CONSULTA AQUÍ EL PROGRAMA COMPLET DE FESTA MAJOR DE LA FLORESTA