Festa Major de Mira-sol: de la música a la pintura, passant per activitats gastronòmiques i esportives

Una Festa Major en creixement, amb una programació d'activitats pensada per unir a petits i grans

Societat

Publicat ahir per Marc Lladó / Alex Suárez

Mira-sol ha viscut la seva Festa Major repleta d'activitats culturals, gastronòmiques i d'oci per a tots els públics. La festivitat va donar el tret de sortida divendres amb un pregó reivindicatiu a càrrec de l'AFA de l'Institut-Escola Catalunya, que va reclamar un habitatge digne i assequible per als santcugatencs. La cultura popular, la canalla i l'esport han tingut protagonisme al llarg de tres dies de gresca.

Dissabte va ser el dia dels infants, amb uns tallers de capgrossos i Bastoners, i el Mercat de Pagès, amb botifarrada inclosa. A la tarda no van faltar les sardanes, amb la música de la cobla Contemporània. La gresca ha continuat aquest diumenge. Al matí s'ha celebrat la Passejada sobre rodes, un espectacle musical i el tast de cervesa artesanal.

Tot ha conclòs amb la festa 'holi', música i pintures que han tenyit el barri per dir adeu a una nova edició de la Festa Major.



Guillem Nadal, membre de l'organització, ha celebrat el transcurs de la gresca. "Creiem que cada any es va fomentant una mica més les activitats familiars, cada any tenen més èxit, veiem més gent involucrada, i contenta. Per tant, creiem que s'estan fent les coses bé", ha declarat a Cugat Mèdia.


DECLARACIONS

Guillem Nadal

Estem molt contents amb la Festa Major de Mira-sol perquè creiem que cada any es va fomentant una mica més les activitats familiars. Cada any tenen més èxit, veiem més gent, que la gent està contenta i, per tant, creiem que s'estan fent les coses bé.

Your browser doesn’t support HTML5 audio