La unió entre petits i grans, el tret característic de la Festa Major de Mira-sol 2024

El Casal de Mira-sol ha acollit activitats gastronòmiques, culturals, musicals i infantils al llarg de la jornada d'aquest dissabte

El taller de Capgrossos ha reunit moltes famílies / Foto: Cugat Mèdia

Societat

Publicat ahir per Redaccio

Degustar una botifarra de bon matí, aprendre el ball de bastons o posar a prova les habilitats artístiques dissenyant capgrossos han estat algunes de les activitats que les famílies i visitants de la Festa Major de Mira-sol s'han trobat aquest matí enfront del Casal. El Mercat de Pagès ha tingut una molt bona rebuda amb productes de proximitat, mentre que els més petits han gaudit d'allò més amb el Taller de Bastoners i el dels Caparrots. A part, una tarda musical en família ha permès la unió entre pares i fills i el ball de sardanes, a càrrec de la cobla Contemporània ha tancat les activitats del dissabte.

La botifarra ha estat protagonista en el Mercat de Pagès.



El Taller de Capgrossos ha estat l'activitat més concorreguda del matí.



Els Bastoners de Sant Cugat han fet de professors per a petits i grans.



Una de les activitats de la tarda, ha estat la sessió de música en família, on infants i pares s'han unit per gaudir d'una hora de cants i balls.



Per acabar el dia, la cobla Contemporània ha estat l'encarregada d'ambientar el ball de sardanes que ha tingut lloc aquest dissabte al vespre a la plaça del Casal.



Aquest diumenge serà l'últim dia de festa grossa, amb el Holi com a activitat destacada. Una bicicletada, l'espectacle 'Maquinaigües' i les havaneres són altres de les propostes de la gresca.