Cuina Sant Cugat, el nou restaurant de Raül Balam Ruscalleda
El xef amb dues estrelles Michelin ha triat Sant Cugat per obrir el seu restaurant de cuina mediterrània
Nou restaurant Cuina Sant Cugat de Raül Balam Ruscalleda. / Foto: Cugat Mèdia
SocietatPublicat el 3/juliol per Aina Ruiz
El xef amb dues estrelles Michelin, Raül Balam Ruscalleda obre a Sant Cugat un nou restaurant de cuina mediterrània, juntament amb el xef brasiler Murilo Rodrigues Alves. Situat al carrer de Sant Bonaventura, 6, Cuina Sant Cugat obrirà les portes el pròxim 10 de juliol, oferint productes de temporada. Croquetes amb beixamel de pernil ibèric, caneló de tres carns amb bolets o una amanida fresca de tomàquet, mató i alfàbrega són alguns dels plats que ja han deixat entreveure a les xarxes socials.
El 2022 Ruscalleda, juntament amb Rodrigues, va reobrir Cuina Sant Pau al mateix establiment on hi havia hagut el restaurant de tres estrelles, Sant Pau, de Carme Ruscalleda i Toni Balam. Així mateix, també regent el restaurant El Drac de Calella que compta amb una menció a la guia Michelin.