Aquest divendres esclata la Festa Major de Mira-sol 2024

La música i el teatre copen bona part de la programació pensada per a tots els públics


  • Comparteix:

Les havaneres amb Els Pescadors de l'Escala, a la festa de Mira-sol de 2023 / Foto: Ajuntament

Les havaneres amb Els Pescadors de l'Escala, a la festa de Mira-sol de 2023 / Foto: Ajuntament

Aquest primer cap de setmana de juliol, Mira-sol obre les festes majors de barris i districtes, enguany el cap de setmana del 5, 6 i 7 de juliol. Tres dies de festa amb més d'una vintena d'activitats per a tots els públics, especialment per al jove i el familiar. Una Festa Major on la música i el teatre omplen bona part de la programació.


CONSULTA EL PROGRAMA COMPLET DE LA FESTA MAJOR DE MIRA-SOL

La Festa Major l'obrirà l'Institut-Escola Catalunya, tant amb la cercavila de capgrossos i gegants, com amb el pregó. De la primera nit destaca el correfoc dels Diables de Sant Cugat pels carrers de Mira-sol i la fusió de hip-hop i música urbana a la pista davant del Casal.

Per dissabte una emocionant Escape room d'exterior oberta a la població reflexionarà sobre el canvi climàtic. La cultura popular tindrà el seu paper amb tallers de capgrossos i de bastons al matí, així com la ballada de sardanes al vespre. En espectacles per a tots els públics, els veïns podran gaudir de l'espai de bombolles al carrer Mallorca i la música en famílies al Casal. La festa arribarà de la mà del Karaoke de Festa Major i la nit de ball.

La Festa Major conclourà el diumenge amb la Festa Holi com a gran acte festiu. La passejada sobre rodes i l'espectacle 'Maquinaigües' atrauran petits i grans, mentre que es tancaran els dies de festa amb la nit d'havaneres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.