La manca d'equipaments per a les entitats, focus de les crítiques del pregó de la FMA

Els pregoners han sigut representants de diferents entitats, que han titllat de "la convergència més rància" el nou govern de la ciutat


  • Comparteix:

Prego Festa Major Alternativa 2024 / Foto: Cugat Mèdia

Prego Festa Major Alternativa 2024 / Foto: Cugat Mèdia

Reivindicant-se com artistes en l'art de la participació, l'organització i la mirada crítica, els pregoners de la Festa Major Alternativa han volgut realçar la cultura i la figura de l'artista. Amb el lema 'el circ ha tornat seguim en combat' el pregó ha comptat amb la participació de diverses entitats com SOS Maristany i el CAU de la Floresta que han criticat que Sant Cugat no disposi de suficients equipaments. Una queixa a la qual també s'ha sumat el casal de joves La Causa. En aquest sentit, les representants de Can Maristany han assenyalat al tinent d'alcaldia d'Economia, Carles Brugarolas, per haver fet retallades en aquelles coses que, segons diuen que ha afirmat, 'no té sentit tenir-les'.

La 16a edició de la Festa Major Alternativa ha fet així crítica a l'any de govern que han titllat com la "convergència més rancia". Per la seva banda, les representants de les Afes de les escoles han criticat la gestió que ha fet el govern en relació amb les ombres i la reubicació de l'escola La Mirada. Tanmateix, les famílies han agraït irònicament al govern tot el que han après fent les reparacions realitzades a les escoles, assegurant que, "si mai necessitem feina, podrem acabar treballant a la brigada de l'Ajuntament".

Els problemes de la burocràcia, les retallades en cultura o les festes alternatives han protagonitzat el discurs de Cal Temerari, el Senglar Cultural i la Comissió de Carnaval.




Prego FMA 2024

No som artistes als quals paguen molts diners per tenir uns super carrera artista i la feina artista. Som artistes de la participació de la comunitat i de la mirada crítica i per això formem part de la FMA.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.