El Lago di Garda de Valldoreix serà substituït per un nou restaurant familiar

La nova proposta combinarà diferents cuines amb la idea d'obrir aquest mateix estiu


  • Comparteix:

Emplaçament del Lago di Garda / Foto: Google

Emplaçament del Lago di Garda / Foto: Google

Valldoreix comptarà a partir d'aquest estiu amb un nou restaurant familiar. Serà a l'emplaçament on fins fa poc hi havia el Lago di Garda, establiment que va tancar a la primavera. En el nou espai es mantindran les pizzes, encara que s'obriran a noves ofertes gastronòmiques.

Un dels nous propietaris, Alejandro Vila, explica que hi haurà una nova proposta de cuina mediterrània, de fusió o cuina internacional com gastronomia sud-americana o sushi. Alhora, l'establiment obrirà en diferents hores perquè es pugui gaudir en diferents àpats.

La previsió dels nous propietaris és obrir el restaurant aquest mateix juliol. Vila manifesta que "és un mes molt bo perquè encara hi ha gent per aquí i per anar provant maquinària i personal". A més, considera que els servirà com a "rodatge" de cara a la tornada a la rutina del setembre.

Aquests dies es troben en plenes obres. "S'ha pintat tota la sala, s'ha de refer el jardí, un racó per canalla i nova cuina", detalla Vila. El que sí que en mantindrà, però, serà el forn per a les pizzes.

El Lago di Garda es va fer famós fora de Sant Cugat per la seva participació en el programa de TV3 'Joc de Cartes'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.