Obre la primera 'Endesa Store' de Catalunya a Sant Cugat

La companyia energètica obre un nou model de botiga amb atenció presencial


  • Comparteix:

L'interior de la primera 'Endesa Store' ubicada a rambla del Celler, número 87 de Sant Cugat / Foto: Endesa

L'interior de la primera 'Endesa Store' ubicada a rambla del Celler, número 87 de Sant Cugat / Foto: Endesa

Endesa ha obert a Sant Cugat la seva primera Endesa Store de Catalunya. Es tracta d'un nou concepte de botiga que pretén assessorar els clients de forma més personalitzada. L'establiment es trobada al número 87 de la Rambla del Celler.

La companyia busca assessorar en vendes els clients que vulguin contractar productes energètics i tarifes al mercat lliure des d'aquest local. D'aquesta manera, Endesa reforça la seva atenció presencial al Vallès Occidental, on ara mateix té una oficina comercial a Sabadell, quatre punts de servei (un a Rubí, dos a Terrassa i un a Sabadell) i, ara, l'Endesa Store a Sant Cugat.

L'objectiu és, en paraules de la directora de vendes B2C d'Endesa a Espanya, Marta Aner, "mallar l'atenció presencial al vallès occidental, la segona comarca de Catalunya en nombre d'habitants, per tal que els clients puguin ser atesos des de diverses poblacions i en diversos formats d'oficina. Estem creant una espècie de hub comercial".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.