Sant Cugat viu una nit de Sant Joan 'tranquil·la'

El tinent d'alcaldia de Seguretat celebra que "la ciutadania sempre respon" quan es fan crides a la responsabilitat


  • Comparteix:

Uns infants llencen petards als Jardins del Paga-li Joan / Foto: Cugat Mèdia

Uns infants llencen petards als Jardins del Paga-li Joan / Foto: Cugat Mèdia

La conscienciació de la ciutadania i l'actuació ràpida i efectiva dels cossos de seguretat a Sant Cugat han propiciat que la revetlla de Sant Joan s'hagi viscut amb tranquil·litat. Segons ha explicat el tinent d'alcaldia de Seguretat, Bernat Picornell, s'han detectat poques incidències: un incendi de matolls a la ronda Nord i algunes cremes a contenidors i papereres que s'han extingit quan només fumejaven.

També s'han detectat cinc barbacoes o fogueres no permeses, que s'han apagat tan bon punt s'ha instat els responsables a fer-ho. Pel que fa a cremades pels petards, s'han realitzat sis assistències sanitàries. També s'ha detectat tres casos d'ús de pirotècnia en espais on no està permès fer-ho, és a dir, a menys de 500 metres de zones boscoses.

Per fer front a una de les nits més complicades en termes de seguretat, s'ha desplegat una quarantena d'efectius en una vintena de vehicles. Picornell ha agraït la feina a tots els cossos implicats: els tècnics i voluntaris de Protecció Civil, ADF, Bombers, el SEM, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local.


Bernat Picornell

Ha estat una nit tranquil·la gràcies a la intervenció ràpida dels cossos i a la feina de conscienciació de la ciutadania, que sempre respon.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.