El guitarrista de Bruce Springsteen visita aquest dimecres l'escola Thau

Steve Van Zandt ve a Sant Cugat a interessar-se pel treball dels alumnes en el projecte educatiu TeachRock


  • Comparteix:

Bruce Springsteen i Steve Van Zandt en un concert a Barcelona / Foto: ACN

Bruce Springsteen i Steve Van Zandt en un concert a Barcelona / Foto: ACN

Els alumnes de l'escola Thau Sant Cugat tenen aquest dimecres una visita d'honor: Steve Van Zandt, el guitarrista de la banda que acompanya Bruce Springsteen, The E Street Band. El músic farà una visita per interessar-se pel treball dels alumnes en el projecte educatiu TeachRock, ideat pel mateix músic. Aquest pla elabora plans educatius en diferents matèries a partir de la història de la música. L'assistència del guitarrista ha estat possible gràcies a les gestions del professor d'economia, gran fan del Bruce Springsteen.

Durant el curs, alumnes de 3r i 4t d'ESO del centre s'han endinsat en el projecte del TeachRock, a través del qual han dut a terme diversos treballs. Aquesta mateixa setmana, Steve Van Zandt serà a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona el dijous i dissabte acompanyant novament el 'Boss' en els seus dos concerts.

Des dels seus inicis, TeachRock arriba a centenars d'escoles en diferents països proporcionant recursos educatius, completament gratuïts i en línia, a mestres i estudiants. El programa ofereix un extens pla d'estudis que integra la història de la música, la cultura popular i la tecnologia. Un pla d'estudis dissenyat per complementar el pla d'estudis 'estàndard' de cada centre tot augmentant el compromís dels estudiants.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.