FGC assumirà el manteniment dels dos ascensors de l'estació de la Floresta

Abans que se signi un nou conveni, els tècnics d'FGC revisaran l'ascensor que acostuma a patir avaries


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'ascensor de la Floresta / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de l'ascensor de la Floresta / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament vol posar solució a les averies repetides i habituals que pateix l'ascensor de l'estació de la Floresta més proper a la plaça de Miquel Ros. El manteniment d'aquest aparell va, fins ara, a càrrec del consistori, però això canviarà aviat. La tinenta d'alcaldia de Gestió Urbana, Cristina Paraira, ha explicat aquest dilluns al ple que properament se signarà un nou conveni perquè sigui la companyia ferroviària qui faci el manteniment dels dos elevadors que hi ha a la parada.

Ho ha dit en resposta a una pregunta de la regidora d'En Comú Podem (ECP), Aina Balada, al torn de precs i preguntes. Paraira ha admès que l'ascensor en qüestió falla "dia sí i dia també" i que van posar sobre la taula el problema en una reunió amb FGC. De moment, per mirar de posar fil a l'agulla, els tècnics de la companyia ferroviària faran una revisió de l'ascensor, per tal de detectar si hi ha algun problema.

Tot plegat ha estat una queixa habitual del veïnat en els darrers mesos, que Cugat Mèdia ha recollit en diverses notícies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.