La millor coca de Sant Joan de crema i pinyons es fa a Sant Cugat

La pastisseria La Palma ha guanyat el concurs de coques que organitza l'agència gastronòmica Sr. i Sra. Cake


  • Comparteix:

Els responsables de La Palma amb el premi / Foto: Cedida

Els responsables de La Palma amb el premi / Foto: Cedida

La millor coca de Sant Joan de crema i pinyons es troba a Sant Cugat. Així ho determina el concurs organitzat per l'agència gastronòmica Sr. i Sra. Cake, que ha triat l'elaboració de la pastisseria La Palma, ubicada a la rambla del Celler, com la més bona. El jurat ha tingut en compte el sabor, la pasta, l'aspecte, la qualitat de la crema i la cocció.

La Palma també té establiments a Sabadell i Barberà del Vallès.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.