La UIC Barcelona es manté entre les 15 millors universitats espanyoles, segons el rànquing CYD

La Universitat destaca especialment entre els centres universitaris on estudiar els graus en Odontologia, Infermeria i Medicina

Façana de la Universitat Internacional de Catalunya / Foto: UIC

Societat

Publicat el 25/maig per Redacció

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) ha estat reconeguda com la 13a millor universitat espanyola per la Fundació Coneixement i Desenvolupament (CYD), la qual avalua els indicadors d'alt rendiment. A més, la Fundació en destaca la dimensió de 'contribució al desenvolupament regional' de la UIC. En aquest aspecte, el centre ubicat a Sant Cugat ocupa la tercera posició juntament amb cinc universitats per l'alt rendiment en publicacions i fons de recerca regionals, entre altres indicadors.

La UIC Barcelona destaca especialment en els àmbits de l'Odontologia, ocupant la primera posició de les 17 universitats. També té un gran reconeixement en Infermeria, sent la segona de les 47 universitats, i en Medicina, on ocupa la novena posició de les 38 universitats espanyoles.

El rànquing del CYD l'encapçala la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) com a millor centre espanyol en alt rendiment.